Visual Apolló vállalatirányítási rendszer
Multi Informatikai Kft. |  info@multi.hu | Tel: +36 1 209-55-58

Egy szoftver, amely Önnel gondolkodik.

Ügynöki hálózaton keresztül értékesítés
A kereskedelemben a termelő és a fogyasztó közé közvetítők ékelődnek. Ha.. A   nagykereskedő   az   árut   más   vállalatnak   értékesíti,   a   kiskereskedő   a   végső   fogyasztónak adja el. Az   ügynökök   összehozzák   a   vevőket   és   az   eladókat,   de   nem   kerül   tulajdonukba   az   áru. Tevékenységüket megbízásból, a megbízó számlájára és kockázatára folytatják.

Bónusz rendszer

Napjainkban    egyre    elterjedtebb,    hogy    a    kereskedők    bónuszpontokkal    hálálják    meg vásárlóik   hűségét.   Az   így   összegyűjtött   bónuszt   a   vevők   felhasználhatják   következő   vásárlásaik alkalmával   engedményként,   vagy   egyes   esetekben   (például   MLM   cégek   esetén)   számla   ellenében juthatnak hozzá az így összegyűjtött összeghez. Az   Apollóban   lehetőség   van   a   termékekhez   pontértékeket   rendelni,   a   gyűjtött   pontokat időszakonként   (havi   záráskor)   bónuszra   váltani.   A   számlákon   a   kapott   bónuszpont   megjelenik, szükség esetén az aktuális nyilvántartott egyenleg is feltüntethető. A   gyűjtött   pontok   alapján   az   elért   bónusz   kiszámítása   történhet   az   Apolló   által,   vagy   akár külső     rendszer     által     is,     melynek     az     Apolló     képes     az     értékesítési     adatokat     megfelelő rendszerességgel átadni, majd a kiszámított értékeket átvenni.

A kapott bónusz felhasználásának lehetőségei

1.

Engedmény igénybevétele

Ha   a   vevő   úgy   rendelkezik,   a   program   értékesítéskor   automatikusan   levonja   a   számla végösszegéből   a   rendelkezésre   álló   engedményt   a   számla   végösszegének   meghatározott mértékéig. A   számlázó   a   partner   kiválasztásakor   figyelmeztető   üzenetet   kap   arról,   hogy   az   adott   vevő rendelkezik-e   engedmény   beszámítással,   illetve   annak   összegéről,   így   tájékoztatni   tudja   a vevőt erről.

2.

Számla benyújtása

Ha    a    vevő    számlaképes,    lehetősége    van    a    kapott    bónuszt    kiszámlázni,    a    számlát benyújtani.   A   benyújtott   számla   rögzítésekor   a   kifizetett   bónusz   automatikusan   levonódik az ügyfél egyenlegéből.

3.

Automatikus számlázás vevők nevében

Külön     szerződés     megléte     esetén     átvállalhatjuk     a     számlázást     a     vevők     helyett. Lehetőségünk   van   ezeket   a   szerződéseket   külön   nyilvántartani,   a   számlázáshoz   szükséges minden adatot karbantartani. Havi    záráskor    az    Apolló    segítségével    automatikusan    nagy    tömegben    elkészíthetjük ügyfeleink helyett a számlát. A   rendszer   biztosítja   a   vevőnkénti   folyamatos   sorszámkiosztást   azzal,   hogy   minden   vevő külön sorszámtartományt kap. A   készítéssel   egy   időben   a   számlák   könyvelése   is   megtörténik,   és   a   tételek   automatikusan bekerülnek    az    átutalásra    váró    banki    tételek    közé,    megkönnyítve    ezzel    a    pénzügyes kollégák munkáját. Szükség esetén ezek a számlák is sztornózhatók, újranyomtathatók. A   kapott   és   felhasznált   (levásárolt/számlázott)   bónusz   egyenlege   bármikor   lekérdezhető,   csakúgy, mint    az    összes    bónusszal    kapcsolatos    mozgás.    Egy    felületen    kaphatunk    információt    a    kapott bónuszról,    az    engedményként    levásárolt    vagy    számlával    felvett    összegekről.    Szükség    esetén lehetőségünk van korrekciók rögzítésére is. Amennyiben    felkeltettük    érdeklődését,    kérdése    van,    kérem,    hogy    keressen    meg    bennünket. Kérésre díjmentesen bemutatjuk rendszerünket.